Sugeng Rawuh

Sugeng rawuh.. dumateng poro kadang sesepuh pinisepuh bapak, Ibu, kakang, mbakyu,adik ingkang sampun kerso menclok wonten ing gubuk maya puniko.walaupun hanya sebentar .Meniko namung blog ndak mutu.. Nyuwun lilane penggalih dumateng poro rawuh mugi kerso paring pitedah murih papan blog meniko sansoyo sae.. amien……

101 thoughts on “Sugeng Rawuh

  1. Assalamu’alaikum warahmatullahi wabarakatuh…

    kunjung balik mas, semoga silaturrahmi ini kian mendekatkan kita pada kedermawanan ILAHI RABBI tuk melimpahkan curahan rahmat-NYA..

    Aamiin Allahumma Amiin…

  2. Salam pitepangan malih ingkang makaping-kaping mas Karebet. Krebet punika lak desa kelahiran kawula ta mas, Ampun ngaku Mas Karebet menawi boten tepang kalian kula mas 🙄 Salam kenyal ugi mas 😀

    1. weleh pak wandi kulo kok tasik mangertos nek krebet niku desa kelahiran sampeyan. kawulo kinten karebet namung wonten ing jaman Jaka tingkir lan Aryo Penagsang he he. tanks kyu pak Guru

  3. Assalamualaikum…
    Kulonowun…
    Mas, kulo mampir dateng daleme. Ta sih wonten nopo mboten dhaharane? Kulo pesen es apokat kaliyan sekul campur nggih, sampun pedes², kulo mantun cakit peyuuut :mrgreen: :mrgreen:

    1. Waalakumsalam. .

      njih sumonggo menawi ajeng mampir kawulu ndereh bingah

      tapi nuwun sewu amargi kawulo dangang larie Es Apokat kaliyan dharanipun sampun telas

  4. Nuwun sewu kulo tamu..pengen tetepangan kaleyan ingkang gadah griyo meniko. Mugi sagedto tinampi kanti remening ati. Sugeng tetepangan nggih.. Nuwun.

    1. Monggo pinarak wonten ing griyo mriki, kawulo tampi kanti remening ati atas rawuhipun panjenengan, mugi-mugi atas rawuhipun panjenengan nyambung tali silturahmi dateng sak lajengipun mboten namung ing wektu niki.

  5. assalamu’alaikum…
    kulo nuwun…
    ndherek tepang lan ndherek langkung nggih Mas…
    matur nuwun sampun kepareng rawuh ing papan panggenan kula

  6. sampurasun kakang mas… 🙂
    ngabsen ingkang sampun rawuh rihin… wikikikiki… kok malah ngabsen, kan aku rada telat yah… 😉

  7. kulo nuwun…nuwun sewu…sewu mawon…he..he… Kulo mboten saget boso kromo, keranten kulo turunan “indo” (indo lokal..he..he). Kunjungan balik mas, terima kasih telah meluangkan waktu untuk mampir ke blog saya. Semoga kita tetap terus dapat bersilaturrahmi.

  8. Walopun rada telat tapi saya mampir sini..
    cuma ngerti bagian sugeng rawuh.. lainnya kulo mboten ngertos 😉
    gimana dunk..
    mas nur bisa translate hahaha?

  9. Sugeng tetepangan katur Kadang Noer ( Cahyo kang Pinuji ).

    Nuwun ijin selonjoran kalian Ngudud wonten Padepokan panjenengan ngraosaken sumilire bayu Sejati.

    Salam Sihkatresnan

    Saking tlatah Borneo Timur.

  10. halo Masnoer..
    mohon maaf, baru sekarang saya bisa konfirmasi dan validasi kalo blog ini sudah masuk dalam IBSNer List di cantigi.

    selamat bergabung dg IBSN, semoga tetap menjadi manusia sederhana, cerdas dan tetap bermanfaat bagi sesama.

    deni pradana
    cantigi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *